mangiAcasa - Thuis eten in Nederland. In heel Nederland komen wij persoonlijk voor u koken.

Werkwijze

Om van een heerlijk Italiaans diner te kunnen genieten willen wij graag het volgende van u weten:

Wat wilt u eten?

mangiAcasa heeft een gevarieerde menukaart met antipasti, voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. Speciaal voor de winter hebben we enkele heerlijke gerechten geselecteerd! Klik hier om de menukaart te bekijken.
Het is de bedoeling dat u per gang één gerecht kiest. Uw hele gezelschap eet dus in principe hetzelfde menu, dieetwensen daargelaten.

Waar en wanneer wilt u het diner geserveerd hebben?

In heel Nederland komen wij persoonlijk voor u koken. Laat ons via contact of per e-mail de door u gewenste dag(en) en locatie weten. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.
Om u goed van dienst te kunnen zijn vragen wij: een (schone) keuken, een 4-pits fornuis, oven, ruimte in zowel koelkast als vriesgedeelte en voldoende stoelen, serviesgoed, serveerschalen en bestek.

Mochten een of meerdere van deze zaken niet aanwezig (blijken te) zijn, neem dan contact met ons op.

Hoe ziet de avond er uit?

Nadat wij uw reservering ontvangen hebben, zorgen wij voor verse ingredienten. Onze voorkeur gaat uit naar authentieke producten van goede kwaliteit. Afhankelijk van het menu, de grootte van uw gezelschap en het tijdstip waarop u graag aan tafel wilt plannen wij hoe laat wij zullen arriveren.

Meestal wordt de maaltijd rond 19.00 uur geserveerd, maar als u een andere tijd in gedachten heeft kunt u dat natuurlijk kenbaar maken. Aan het einde van de avond brengen wij de keuken weer op orde, terwijl u nog lekker aan het natafelen bent.

Kijk voor meer informatie bij Veelgestelde vragen of neem vrijblijvend contact met ons op.

Flexibiliteit is de sleutel van onze service!