mangiAcasa - Thuis eten in Nederland. In heel Nederland komen wij persoonlijk voor u koken.

Vragen

Hoe kan ik mangiAcasa boeken?

Kijk op de website onder contact, vul de vragenlijst in en e-mail rechtstreeks. U kunt ook bellen met +31 (0)6 - 553 554 76

Wat houdt de service van mangiAcasa in?

De service bestaat uit het inkopen van de producten, het bereiden van het diner bij u thuis, het serveren van de maaltijd en het netjes achterlaten van uw keuken.

Wat heeft mangiAcasa vooraf van mij nodig?

Wij hebben uw adres nodig, een telefoonnummer waarop u te bereiken bent, uw menukeuze en het aantal gasten. Als u eventuele dieetwensen vooraf meldt, dan kunnen wij hier rekening mee houden.

Hoe ziet de tijdsplanning van mangiAcasa eruit?

Wij stemmen onze planning af op uw wensen. Afhankelijk van het menu, het aantal gasten en het tijdstip waarop u graag aan tafel wilt plannen wij onze aankomsttijd.

Wat heeft mangiAcasa nodig op het kookadres?

Nodig zijn: een schone keuken, een 4-pits fornuis, oven, ruimte in zowel koelkast als vriesgedeelte en voldoende stoelen, servies, bestek en glaswerk om u goed van dienst te kunnen zijn.

Wij maken zoveel mogelijk gebruik van uw eigen servies, bestek en glaswerk en tafelaankleding zodat u lekker kunt blijven natafelen terwijl wij alles opruimen en vertrekken. Wilt u voor de speciale gelegenheid een extra bijzonder gedekte tafel dan kunnen wij dat tegen een meerprijs verzorgen. Laat het ons weten en wij informeren u hierover.

In mijn gezelschap komen wij niet tot een eenduidige menukeuze. Wat nu?

Neem contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Is het mogelijk om mangiAcasa ook te reserveren voor een lunch of receptie?

Jazeker! Voor de lunch gelden in principe dezelfde tarieven als voor een diner. Neem contact met ons op om andere wensen door te spreken.