mangiAcasa - Thuis eten in Nederland. In heel Nederland komen wij persoonlijk voor u koken.

Referenties

We kijken terug op een fantastisch diner met vrienden. Bert en Marieke hebben prachtig servies en glaswerk verzorgd (inclusief de mogelijkheid dit af te nemen!) en heerlijk gekookt. Bedankt!

"mangiAcasa voelt als eten bij goede vrienden, maar met de professionaliteit en kwaliteit van een goed restaurant! Bedankt voor de fijne avond!"
Familie Smit uit Hippolytushoef

"Wat hebben we genoten. Bert zijn uitmuntende kookkunsten, de ultieme gastvrijheid van Marieke, de ondergaande zon in Toscane. Mede dankzij jullie hebben wij een onvergetelijke culinaire studiereis in Toscane gehad.
Dank jullie wel!"
Jelle de Jong uit Amsterdam

"Wij hebben jullie culinaire en gastvrije kwaliteiten al in Nederland mogen ervaren! We kunnen niet wachten om dit in de ultieme omgeving van Toscane te mogen beleven. Alle ingrediënten zijn er voor een BonoVivo."
Wilfred, Jose, Cas en Maud uit Ettenleur

"Wij hebben in Nederland mogen genieten van jullie goede kook kwaliteiten! Het eten was voortreffelijk en wij zijn er van overtuigd dat jullie in Toscane voor vele vakantiegangers succesvol zullen zijn. Wij hopen in de toekomst er in Toscane nog een keer van te mogen genieten."
Familie Ringenaldus uit Houten

"We hebben genoten van het eten en de gastvrijheid die Bert en Marieke verzorgen. Thuis eten met een heerlijk Toscane gevoel! Het eten was heel lekker en het afwisselende menu spreekt ons erg aan. Ook onze vrienden waren erg enthousiast over dit (lekkere) concept! Wij maken hier zeker nogmaals gebruik van."
Familie Oldengarm uit Zwolle

"Het eten was een feest!"
Willy Mocking uit Almere

Dank jullie wel voor de zeer smakelijke en gezellige avond die jullie ons hebben helpen verzorgen. Het eten was heerlijk, de wijn eveneens, het gezelschap was zéér tevreden en de gesprekken aan tafel zoals jullie hebben gemerkt zeer geanimeerd. Jullie bijdrage daaraan was van “doorslaggevende betekenis”.
Familie Heijsman uit Maarssen

Ik wil jullie mijn opperste waardering uitdrukken voor het fijne eten! Mijn welgemeende felicitaties voor jullie kookkunst en verzorging! Marc Rosiers uit België

Tijdens de wijnreis die ik organiseerde leek het mij een leuk idee om jullie te vragen een keer te komen koken in de door ons gehuurde villa voor 20 personen. Het was een mega-succes en ik heb jullie nogmaals gevraagd voor die week. Beide keren hebben we uitstekend gegeten en de sfeer die jullie neerzetten sprak de hele groep bijzonder aan. Bedankt!
Marianne Moerdijk uit Soest